FR NL EN

Een UNIEK evenement dat tot in de puntjes is geregeld.

Waarom BYG inschakelen?

U heeft geen tijd, geen ideeën of net veel te veel, u weet niet waar te beginnen en bij welke leveranciers u terechtkunt en u wilt zeker zijn dat u de juiste kiest. U wilt volop van uw huwelijk genieten, zonder kopzorgen.U wenst begeleiding bij elke fase.

BYG staat aan uw zijde en stelt zijn deskundigheid en middelen tot uw dienst voor de organisatie van uw huwelijk, vanaf het concept tot aan de concrete verwezenlijking:

  • Opstellen van het inspiratiedossier, de eisenbundels en het uitvoeringsdossier.
  • Selectie van de adressen en dienstverleners die het best aansluiten bij uw smaak en budget.
  • Coördinatie van de verschillende gekozen dienstverleners.
  • Beheer van de budgetten.
  • Opvolging van de planning voor en na het huwelijk.
  • Beheer en coördinatie van dag D.
  • Organisatie en beheer van de evenementen na het huwelijk.

BYG leidt u bij uw keuze, neemt lastige taken van u over, beheert onverwachte voorvallen, waarborgt het vlotte verloop van dit grote evenement, begeleidt u in elke fase, terwijl u de touwtjes in handen houdt.

 Parlez-nous de vous !
Un outil pratique pour mieux cerner vos priorités.

Waarom BYG inschakelen?

Uw eerste organisatiedossier is klaar, u weet waar u aan toe bent, maar u zou graag een of meer complexere fasen uitbesteden. Er heeft zich in uw leven een onverwachte gebeurtenis of een verandering voorgedaan (verhuizing, verandering van werk...) en u zoekt iemand om de fakkel over te nemen.

BYG neemt de organisatie op een welbepaald moment van u over en stelt u zijn ervaring en indrukwekkende adressenlijst ter beschikking, zodat u wordt ontlast van een deel van uw taken: selecteren van zalen, zoeken van een traiteur, van een animator of dj, aanbrengen van de versiering, beheer van de uitnodigingen...

En als u ons niet inschakelt:
vergeet dan niet uw prioriteiten vast te leggen. Wij kunnen u daarbij kosteloos helpen. Vraag ons gerust uw werkfiche met de elementen waarover u beslist moet nadenken voordat u van wal steekt.

 Vertel ons over je!
Een handig hulpmiddel om beter te begrijpen uw prioriteiten.