FR NL EN

Een team, de sleutel van uw succes!

BYG bedenkt en realiseert evenementen op maat in België en in het buitenland. Wij houden daarbij rekening met wie u bent, passen ons aan uw wensen aan en houden steeds voor ogen hoe belangrijk en betekenisvol dit evenement voor u en uw naasten is.

Isabelle Ghosez, hoofd van BYG

Als organisatrice van buitengewone evenementen beheerst Isabelle alle knepen van het vak inzake organisatie en probleembeheer. Zij is begiftigd met een aangeboren empathie en psychologische finesse. Zij is in staat tot u door te dringen en zich een beeld te vormen van uw diepste verwachtingen, ook als die moeilijk te verwoorden zijn. Creativiteit, zin voor decoratie en kunstzinnigheid, grenzeloze vindingrijkheid, ... allemaal kwaliteiten die Isabelle ten dienste stelt van uw verwachtingen en uw evenement. Voor haar is niets onmogelijk.

+32(0)479 95 12 69

Dorothée del Marmol

De mening van Isabelle: Niets kan haar stoppen! Van niets is ze bang! Kortom, voor u en uw gasten overwint Dorothée de hoogste bergtoppen en wil ze niet minder dan de maan!

Haar geschiedenis: Dorothée richtte samen met haar man Frédéric « Ferme et Compagnie » op in Hamme-Mille. Ze is al verscheidene jaren actief in event management…. met de meest veeleisende klanten: kinderen!

+32 (0)474 21 31 19

Véronique Dessart

De mening van Isabelle: Een ijzeren vuist in een fluwelen handschoen. Uw welzijn is haar absolute prioriteit.

Haar geschiedenis: Véronique heeft meer dan één pijl op haar boog. In de eerste plaats heeft zij een stevige ervaring in B2C marketing, aangezien zij de events van verscheidene grote winkelgalerijenbeheerde. Daarnaast heeft zij verscheidene jaren ervaring met huwelijken, als organisatrice en coördinatrice van deze mooiste (en meest stresserende!) dag.

+32(0)479 95 12 69

BYG staat ook voor trouwe partners

  • Een deskundig en daadkrachtig team.
  • Een select team dat zo dicht mogelijk aanleunt bij uw wensen en behoeften.
  • Een team van creatieve, meertalige professionals, uit alle hoeken van het land.